Superhelden met een wens!

Superhelden-kinderkleding is een shop met een missie, dat elk kind een Superheld kan en mag zijn!

Op zijn of haar eigen manier is elk kind een Superheld!

Juist zieke kindjes en kindjes die het minder hebben dragen wij een warm hart toe. Daarom gingen de Superhelden op zoek naar een mooi doel wat zij kunnen steunen! Waarin wij onze shop verbinden aan dit doel door het financieel te steunen!

Al vrij snel kwamen de Superhelden in contact met Stichting Kanjerwens, wij steunden de stichting al een keer met een aantal kado’s voor het Sinterklaasfeest, maar ook verblijden wij een ziek jongetje met superhelden speelgoed.

Zo graag wilden we meer doen voor deze kinderen, die het zo moeilijk hebben. Ze voeren een zware strijd doordat ze (ernstig) ziek zijn, we zochten naar mogelijkheden om de stichting blijvend te kunnen steunen! Een idee was geboren: de shirts met #kanjer #superhero of #superheld passen mooi bij ons maar ook bij de stichting! Zeg nou zelf, deze kinderen zijn toch échte superhelden!

 

steun-stichting-kanjerwens-superhelden-kinderkleding

Wat doet Stichting Kanjerwens

Stichting Kanjer Wens zet zich in om wensen te vervullen van (ernstig) zieke kinderen of kinderen die (ernstig) ziek zijn geweest. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld, een wensdag, weekendje weg, cadeautje, bezoek evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan, en het verrichten van alle verdere handelingen, die hiermee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Wil je nu geen shirt kopen, maar wel deze fantastische stichting helpen wensdagen te organiseren, dan kan je hier (eenmalig) doneren! 

In december hadden wij een sale met artikelen van Superhelden-kinderkleding, maar ook andere webshops doneerden artikelen aan ons voor de verkoop voor dit mooie doel, de sale bracht maar liefst €190 op!

Met de aanschaf van deze shirts steun je dus de stichting, doordat wij de opbrengst doneren aan dit mooie doel. 

 

shirt-stichting-kanjerwens-superhelden-kinderkleding