Whatsapp 06-53552913

Deez Superheld in Kinderkamers

 

Dit keer een interview met Desiree, Superheld in Kinderkamers. In haar leuke shop vind je allerlei benodigdheden voor de kinderkamer: van vloerkleden tot klokken en knuffels, dit alles in leuke thema’s voor de kids!

 

Stel je voor en wat is je shop?

Mijn naam is Desiree Smit en ik woon in Pijnacker Zuid-holland samen met mijn man en 2 kinderen van 3,5 en 8,5 jaar.  Ik verkoop kinderkamerartikelen in thema zoals Batman. Spiderman, FC Barcelona maar ook voor de meiden Vaiana , Frozen en Prinsessen. Ik heb dekbedovertrekken, verlichting , vloerkleden, pyjamas , klokken en knuffels. Je kan zo in 1 keer je hele kamer uitzoeken in 1 thema.

 

Wie is jouw favoriete Superheld of van je kids en waarom?

Mijn favoriete superhelden zijn mijn kinderen. Hoe hun beiden allebei zo kunnen genieten van alles om hun heen maakt het dat ik ook elke dag weer geniet. Daarnaast zijn ze allebei erg behulpzaam niet alleen voor ons maar ook voor anderen. Mijn jongste is elke dag een andere superheld en mijn oudste gebruikt constant zijn FORCE van Star Wars.

Wat is zijn/haar superkracht?

Hun superkracht heb ik net al even genoemd de behulpzaamheid en vrolijkheid van beiden maakt het dat ik en ook mijn man elke dag weer genieten.
Welke Superheld ben jij?  

Als ik mezelf moet omschrijven ben ik Elastigirl van the Incredibles, ik zorg thuis dat alles op rolletjes loopt en daarnaast nog Deezkinderkamers. Soms is het rennen en vliegen en sommige dagen loopt alles op rolletjes.

Je vind deze Superheld hier:

De waardering van superheldenshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 67 reviews.