Whatsapp 06-53552913

Demico Superheld in invulboeken

 

Isabel van Demico leerde ik online kennen toen ik een actie organiseerde voor Stichting Kanjerwens, zei doneerde één van haar prachtige invulboeken voor het goede doel!  Achteraf had ik haar bedrijf Demico Kids al regelmatig voorbij zien komen op facebook, maar nu werd ik met mijn neus op haar mooie artikelen gedrukt! De MAMagenda, het grote opgroeiboek, haar ideeën en ontwerpen zijn erg mooi! Lees je mee over haar superhelden?

 

Stel je voor en wat is jouw shop?

 

Ik ben Isabel, getrouwd met Martin en mama van drie superkids en de eigenaresse van de unieke online baby en kids store DEMICO KIDS, waar andere webshops hun artikelen aanbieden en wij de zorg dragen voor de verkoop, inpakken, promotie etc, superleuk om te mogen doen!

Wie is jouw favoriete Superheld en van je kids?

Onze oudste is autistisch en meerbegaafd we hebben veel met hem moeten doorstaan en met vallen en opstaan wijzer geworden (allebei) ik heb zoveel van hem geleerd en zo trots op hem dat ie het ondanks alles zo goed doet, hij is 2,5 jaar van zijn leven zo goed als doof geweest en daardoor is alles pas later op zijn plek gevallen.

Dan hebben we nog een superprinses, die vaak zichzelf opzij moet zetten omdat onze oudste veel aandacht nodig heeft en de jongste telg van de familie die gewoon elke dag opeist, ze is een slim, grappig meisje, ze is ontzettend creatief (kind van haar moeder) en leeft in een geweldige wereld vol elfjes en glitters!

En dan hebben we natuurlijk onze mini side kick (jongste) die we zeker niet mogen vergeten, zoals elke sidekick hoort te doen maakt ie ons compleet en kunnen we niet zonder!

Wat is zijn/haar superkracht?

De superkracht van onze oudste is dat ie precies door alle bullshit heen kan kijken en zo ontzettend wijs is, dat ie mij elke dag leert hoe je de wereld ook anders kunt zien.

De superkracht van onze superprinses is haar stralende ogen, die ontdooien elk hart en haar eigenwijs uitspraken en  (soms wat grote) mond waar je stiekem toch ook geel erg om moet lachen, ze doet alles met 200% passie, of ze nu vrolijk is of verdrietig, er is geen middenweg.

De superkracht van onze mini sidekick is dat ie iedereen bij elkaar kan brengen, hebben ze ruzie maakt hij ze toch weer aan het lachen, door hem beseffen we elke dag weer hoe gelukkig we mogen zijn maar ook dat het veel te snel gaat soms en laat ons inzien dat we echt moeten genieten van alle drie!

Welke Superheld ben jij? 

Ik ben wondermama, niet perfect maar wel altijd 200% inzet, soms kreupel door mijn chronische ziekte waardoor ik elke dag pijn heb en moe ben maar dat dankzij mijn superkrachten krijg ik het toch elke dag weer allemaal gedaan en als ik dan wat power tekort kom mag ik een beetje lenen van mijn mini’s. Meeste mensen vragen zich af waarom ik toch werk ondanks dat ik lichamelijk niet ervoor gemaakt ben, geestelijk is een ander verhaal, als ik een gezond lichaam zou hebben was ik helemaal niet te stoppen.

 

Deze Superheld vind je hier:

De waardering van superheldenshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 70 reviews.