Supermama van 4 snelle Kruipers

Kitty is eigenaresse van de leuke webshop “snelle kruipers”, hier vind je het merk Crawls, een jong en hip Deens merk babykleding, op de sokjes en broekjes van dit merk zitten leuke anti-slip figuurtjes. Zeer handig voor de kleintjes die al kruipend de wereld beginnen te ontdekken! Kitty is ervaringsexpert met 4 Superheldjes in huis!

Snelle Kruipers: duurzame Scandinavische kinderkleding
Make footprints in life – It begins with Crawls

Stel je voor en wat is je shop?

Hoi, ik ben Kitty van Snelle Kruipers, moeder van vier en groot Scandinavië liefhebster. Na een prachtige rondreis door Zweden, Noorwegen en Denemarken eind september 2015,  wilde ik graag een stukje Scandinavië naar Nederland halen en begon de zoektocht naar leuke merken om een webshop te starten. Uiteindelijk heb ik dit nu teruggeschroefd naar één merk – Crawls –  waar ik mezelf met hart en ziel voor inzet. Ik zou willen dat ik de fantastische joggingbroekjes van Crawls bij mijn oudste al was tegen gekomen. Met Snelle Kruipers maak ik duurzame en milieubewuste keuzes én wil ik ouders verrassen met prachtige broekjes, rompertjes en sokjes uit het prachtige Scandinavië.

Wie is jouw favoriete Superheld en waarom?

Pippi Langkous, om haar motto  “Ik heb het nog  nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan “
En natuurlijk omdat ze uit Zweden komt!

Wie zijn de Superhelden van jouw kinderen?

Jente is helemaal weg van Casper en Emma omdat ze pratende knuffels hebben, dit is een tv-serie uit Noorwegen.

Janne’s superhelden zijn Shimmer and Shine, omdat ze 3 wensen per dag vervullen. Shimmer & Shine zijn te zien in de tv-serie van Nickelodeon.

Joeri’s superheld is Skye omdat ze kan vliegen. Paw Patrol’s Skye houdt alles in de gaten vanuit de lucht, ze is de helicopterpup.

Jippe  vind Vaiana helemaal het einde, hij lijkt wel gehypnotiseerd als de muziek begint. Vaiana is een van de Disney films uit 2016.

Supermama Kitty kan je hier volgen: