Whatsapp 06-53552913

Wollige Cactus lifestyle voor superhelden

Bij De Wollige Cactus koop je unieke lifestyle artikelen en kadootjes voor de kleintjes, van items voor de kinderkamer tot placemats en lunchboxen.

Je vindt er een uniek assortiment hebbedingen!               

Eigenaren Wietske en Helder beantwoorden een aantal vragen over hun Superhelden.

Stel je voor en wat is je shop?

Hoi, ik ben Wietske en woon samen met mijn lieve hubby Helder en zoontje Lino Uta ( 5 jaar) in België net over de grens met Nederland. We noemen ons zelf het chocolade koppel, omdat we alle drie dol op chocola zijn: Helder is puur, Lino is melk en ik ben witte chocolade. En ook omdat we dol zijn op ons Nederlands – Angolees gemixed gezin.

Samen hebben wij een webshop in lifestyle artikelen voor baby’s en kids van 0 tot ongeveer 12 jaar. Deze hebben we opgezet omdat we het een hele uitdaging vonden om stoere, mooie en unieke baby- en kinderspullen te vinden. Toen Lino wat groter was en wij meer tijd over hadden, besloten we in juli 2017 een droom waar te maken: iets voor onszelf beginnen in producten waar wij achter staan met waarden, normen en een visie waar wij ons volledig in kunnen vinden.

Zo zijn wij van mening dat een meisje niet persé alleen roze en paars moet dragen en dat een jongen niet altijd alleen met auto’s en gereedschap hoeft te spelen. Op de website vind je deze onderscheiding ook niet en ook bij het kopje outfit, welke we behoorlijk gaan uitbreiden zul je geen kopje ‘jongens’ en ‘meisjes’ aantreffen.

Al dit soort tegenstrijdigheden proberen wij aan te halen, vandaar ook de naam: Wollige Cactus (een cactus is vaak niet wollig, maar een cactus kan wel ontzettend schattig zijn.

Neem zeker een kijkje op: www.dewolligecactus.be om ons steeds wisselend en uniek assortiment te bekijken. En heb je vragen? Wij helpen je heel graag persoonlijk verder.

Wat is de superheld van jou en Lino?

Lino heeft er twee: Sonic omdat hij supersnel kan rennen en dan duizelig wordt, dit vind hij héél grappig en Spiderman omdat hij spinnenwebben kan schieten.

Mijn favoriete superheld is Pipi Langkous: Omdat ze altijd het zonnetje in huis is, alles denkt te kunnen als ze het nog nooit gedaan heeft en het leven niet altijd zo serieus neemt.

Welke Superheld ben jijzelf?

Ik kies voor Merida van de animatiefilm Brave. Ze is koppig, vecht voor dingen die zij belangrijk vindt, speelt liever met pijl en boog dan met poppen, is moedig maar ook liefdevol.

Dit zijn dingen die goed bij mij passen. Ik geef het niet graag toe, maar ik kan best wel koppig zijn. Ik vecht daarnaast ook altijd voor mijn dromen en doelen (nu bijvoorbeeld met de webshop) en geef zeker niet snel op. Ook niet als het even tegenzit. Juist dan zet ik nog een stapje erbij om te bewijzen dat het wel lukt (want ja, tegen mijn verlies kan ik ook niet zo goed ;))

Mensen om mij heen kennen mij verder als liefdevol. Of dat hoop ik toch. Ik ga voor mijn dierbaren door het vuur. Lino is mijn alles en soms denk ik wel: Wiets, verwen hem even wat minder, maar ooh boy wat hou ik ervan om lekker met jou te knuffelen, te verzorgen en je ook wel een klein beetje teveel te verwennen!

De waardering van superheldenshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 65 reviews.