Superheld in Kauwsieraden

Wendy is de eigenaresse van Kauwsieraden & Meer. Deze shop verkoopt o.a. bijtsieraden voor kinderen met bijv. autisme of ADHD. Zelf heb ik voor mijn oudste ook een bijtketting gekocht, hij vindt daar rust in, wat natuurlijk geweldig is, want zo kan hij zich beter concentreren. Bovendien is Wendy ondertussen mijn superlieve web(shop)vriendinnetje geworden, helaas wonen we best ver bij elkaar uit de buurt, dus als we elkaar spreken is het via skype of Facebook chat.

Stel je voor en wat is je shop?

Hoi! Mijn naam is Wendy Stolp, ik ben 35 jaar en ben moeder van 2 jongens. Sinds september 2017 ben ik de eigenaar van een webwinkel met vrolijke en stoere bijtsieraden waar kinderen met hartenlust en veilig op kunnen kauwen. Kauwen op pennen, touwtjes, haren en andere spullen behoort dan tot het verleden.  Naast kauwsieraden verkoop ik ook nog andere handige producten in de webwinkel wat dacht je van de Gezinnig Check Pad ? Dit fijne hulpmiddel  helpt kinderen bij het uitvoeren van de taakjes in de ochtend en avond. Nu hoef je als ouder niet 100 keer te roepen wat er allemaal nog moet gebeuren.

 

 

 

Wat is de Superheld van jouw zoons?

Mijn oudste zoon van 3,5 jaar is nu in de ban van Batman of Spiderman en loopt het liefst de hele dag met een theedoek om als cape. Hij klimt dan op daken (zie bank en tafels) om zo de misdaad te bestrijden.  Hij redt levens en vangt boeven.

Wat is zijn/haar superkracht?

Zijn superkracht is dat hij een lieve jongen is, hij zorgt goed voor zijn naasten en houdt altijd met alle kindjes rekening. Als hij alleen mee boodschappen gaat doen en hij krijgt wat lekkers bij de kassa neemt hij ook altijd wat voor zijn broertje mee.

Welke Superheld ben jij?

Zelf was ik als kind niet zo in de ban van superhelden maar als ik nu moet kiezen welke superheld ik ben dan ga ik natuurlijk voor Wonder Woman een van de sterkste helden in het DC Universum. Met bovenmenselijk uithoudingsvermogen en de kracht om razendsnel te genezen van verwondingen hoe cool is dat? En wat dacht je van de onverwoestbare armbanden, waarmee ze kogels kan afketsen.  Nou ik weet het wel!
https://kauwsieradenenmeer.nl