Top 15 Kraamkado’s onder €20

Top 15 kraamkado's onder €20 - superheldenshop

 

Kraamkado

Ga je binnenkort op kraamvisite, of heb je juist een babyshower? Of ben je zelf zwanger en wil je een lijstje samenstellen met kado’s die jij leuk vindt om te vragen aan vrienden of familie? Ik help je op weg, want in dit blog vind je lijst met kraamkado’s onder de €20, voor elk budget zitten er leuke geboortekado’s tussen.

Denk aan gepersonaliseerde rompers, een knuffel of een geboortespaarpot voor de kleine superheld! Zowel uit de Superheldenshop als andere leuke webshops!

Geboorte

Kraamvisite

Nummer 15

Bij Kauwsieraden en meer vind je, de naam zegt het al, kettingen voor mama maar ook dit leuke eendje van Jellystone. De gele eend is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden en daarom ook zeer geschikt voor kindjes met doorkomende tandjes.

Nummer 14

romper met naam kraamkado

Een romper met naam is natuurlijk ook een geweldig kraamkado! Bij Superheldenshop heb je keuze uit diverse designs en lettertypes.

 

 

Nummer 13

De Batman bijtring is ook een veel verkocht kraamkado van de Superheldenshop. Je kindje kan veilig sabbelen op de bijtring van onbewerkt hout. Voor superheldjes met doorkomende tandjes is dit een stoer hebbeding!

Houten vleermuis bijtring geboorte cadeau

Nummer 12

Slab Little Superhero kan kopen je in een set met koffertje, spaarpot of los!

Een stoer maar ook lief kado! Het was moeilijk een keuze te maken uit de leuke slabs uit de collectie van Superheldenshop!

slab little superhero

Nummer 11

Een mooi nachtlampje van Benikhip.nl in de vorm van een ster. Deze ster is super leuk in de kinderkamer of gewoon op de kast. De ster met zijn lieve gezichtje is zelfs al leuk ook als die niet aan is.

Nummer 10

Sassefras Meisjesspeelgoed is dé place to be voor meisjesspeelgoed!

Wie kent haar niet, Nijntje. Nijntje is dan ook een echte musthave voor kleine meisjes en met deze corduroy serie is Nijntje een echte eye-catcher voor de babykamer geworden. 

Nummer 9

Ook superhelden moeten slapen en uitrusten van alle actie van de dag.

Hoe fijn is het voor het kindje om in slaap te vallen met deze leuke sfeerlamp. Het lampje verspringt van kleur en wordt geleverd met de benodigde batterijen.

Nummer 8

Een origineel en hip kraamcadeau voor de babykamer is deze mooie gepersonaliseerde textielposter met tipi’s van Hip Huisje. In de webshop vind je nog veel meer gave artikelen in dit thema.

Nummer 7

Op nummer 9 heb ik het baby shirt “moving in with my parents, finally” gezet. Deze bedacht ik natuurlijk met een dikke vette knipoog! Over 20 tot 25 jaar ben je misschien “blij” dat ze uit huis gaan!

Nummer 6

De Little Dutch houten tuimelring kan gepersonaliseerd worden met geboortegegevens . Dit maakt natuurlijk ook een prachtig geboortekado. Eerst is het een prachtig item in de kinderkamer en later kan de kleine er jaren mee spelen. Uiteraard bewaar de tuimelring voor later zodat evt. kleinkinderen er ook ooit mee zullen spelen!

Nummer 5

In de webshop vind je ook een categorie met invulboeken, zowel voor tijdens de zwangerschap als ook bijvoorbeeld het eerste jaar een babydagboek. Het kraambezoekboek blijft een geweldig herinnerboek, want neem van mij aan die kraamperiode ben je zo kwijt uit je geheugen! Dat is de reden dat ik dit boek heb uitgekozen in de lijst met de leukste kraamkado’s! Met dit boek hou je een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd! Het is dan ook een bijzonder kado om te geven en om te krijgen! Het is verkrijgbaar in de kleuren mint, roze, oker splash en krijtbord.

Nummer 4

De speelkubussen van Made by Bir! voor babies zijn prachtig.

De speelkubus ziet er niet alleen leuk uit, hij stimuleert ook de sensomotoriek en de oog-hand coördinatie van je baby.

De superhelden variant vind je hier in de shop, de okergele op de site van Birgit zelf! (klik op foto om een kijkje te nemen).

Nummer 3

Voor op de baby- of kinderkamer heeft Handmade by Dena deze lichtlijst “Kleertjes uit, pyjamaatje aan” ontworpen. Een vrolijk en gepersonaliseerd kraamcadeau

Nummer 2

kraamkado superheld superhero babyset

Wat een prachtig setje is dit! Het broekje (achterkant en voorkant) zijn bedrukt met de tekst Superhero, uiteraard is het shirt ook met met dezelfde tekst bedrukt. Uniek geboorte kledingsetje, want het is alleen verkrijgbaar in de Superheldenshop!

Nummer 1

Een bijzonder én zeer gewaardeerd kado is de Geboortespaarpot, verkrijgbaar in diverse varianten zoals brandweer, de Superheld en voor meisjes met een roze hart. Uiteraard kan je zelf meedenken of een thema aangeven wat jij er graag op zou zien, wij maken dan vrijblijvend een voorbeeld voor jou.

Dit blog is samengesteld uit diverse artikelen uit de Superheldenshop en andere webshops, dit zijn artikelen die ik zelf op dit moment leuk vind! De keuze was erg lastig want bijvoorbeeld ook de knuffeldoekjes en kussens zijngeweldig natuurlijk en ook de andere webshops hebben zoveel keuze, maar ik hoop jou op een idee te hebben gebracht of dat je door deze top 15 wellicht een andere leuke webshop leert kennen.

Liefs Monique

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *