Kado’s voor Superjuf en Supermeester

Jouw kind heeft toch zeker ook de liefste juf of meester?

Mijn zoons en ikzelf vinden het altijd leuk om juf of meester aan het eind van het schooljaar, of met verjaardag een kadootje te geven. Het liefst iets origineels, met liefde uitgezocht voor de betreffende juf of meester.

Zo heeft de oudste al eens een Notitieboekje gegeven met tekst “The best teachers teach from the heart, not the book” ik had hem er zelf een tekst in laten schrijven.De juf kreeg een keer mooie vaas als klassenkado, waarbij elk kind uit de klas een bloem mee nam (gekocht of zelf gemaakt). Voor de verjaardag van meester deze maand mocht ik voor het eerst het kado maken, in samenspraak met andere moeders bedachten we dat hij een tshirt zou krijgen “best teacher” deze is gepersonaliseerd met het schooljaar en de klas, aangezien we een extra shirt hadden gekocht drukte ik daar een uil op, aangezien hij lid is van een Uilenclub. Hij vond het een geweldig kado, superleuk!

Er worden veel “dezelfde” juffenkado’s gegeven: gieters, ‘t zit dr’op, etc. ,ook hartstikke leuk hoor, maar ik vond het tijd voor iets nieuws, uiteraard heb ik geprobeerd om er een superheldendraai aan te geven, want zeg nou zelf, leerkrachten zijn toch superhelden? Als ik zie hoeveel liefde en geduld er in mijn kids wordt gestoken, en zo zitten er nog 24 of meer in de klas! Ik vind leerkracht één van de meest onderschatte beroepen, dus laten we ze koesteren en waarderen!

beste meester juf kado kadobox

 

 

Houten kado box

Deze mooie houten box van 21 x 21 cm kan je zelf vullen! Je stopt er bijvoorbeeld zelf geschreven briefjes aan de meester of juf in, je vult het op met lekkernijen! Op de voorzijde van de box is ruimte voor een (korte) persoonlijke boodschap. Een uniek kado!

Ook bestelbaar als Superjuf of supermeester box met zeeppompje.

 

 

Jashaak Supermeester

Meester krijgt zijn eigen jashaak met naam, zo heeft een eigen plekje voor zijn jas en/of tas aan te hangen. Uiteraard ook verkrijgbaar in een Superjuf variant.

De haak heeft aan de achterkant een haakje zodat deze aan de muur of deur bevestigd kan worden.

kapstok meester Supermeester
waterfles meester is supercool

 

 

Waterfles Supercoole meester/juf

Deze waterflessen zitten in een mooie hoes, het is een duurzaam kado voor jouw supercoole meester of juf, want hier kunnen ze jaren mee vooruit. De fles is gemakkelijk af te wassen.

 

 

Houten blok Chaos Coordinator

De officiële functie van elke leerkracht in het basisonderwijs! De chaos in bedwang houden! Een stoer houten blok van 19 x 19 cm om in de klas te zetten.

Op de achterkant kan een persoonlijke boodschap geplaatst worden.

juffenkado klassekado meester kado chaos coordinator
keycord juf met naam sleutelhanger

 

 

 

Keycord Juf of Meester met naam

Is juf altijd haar sleutels kwijt? Dan is dit een handig kadootje, want haar naam staat er ook nog op. Zo raakt zij haar sleutels niet meer kwijt.

Ik hoop dat je wat hebt aan de tips hierboven, ik heb natuurlijk maar een aantal artikelen uit de categorie voor Juf & Meester uitgelicht, maar de keuze is reuze en er komt vast nog meer bij! Het is zo leuk om ideeën om te zetten naar artikelen. De juffen en meesters verdienen het in elk geval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *