De leukste Leeftijdkado’s

Heb je binnenkort een feestje? Bijvoorbeeld een 50-jarige of andere speciale leeftijd. Dan is het altijd lastig om een kadootje te vinden. Wij hebben een aantal leuke leeftijdkado’s in ons assortiment, allemaal geheel te personaliseren. Zo krijg je een origineel kado voor de jarige.

In dit blog vind je aantal van de leukste leeftijdkado’s terug uit Superheldenshop.

De Vintage kadobox is geheel aan te passen naar de leeftijd van jouw keuze.

Hoe grappig, Vintage at 65 kan je vullen met kado’s uit de webshop, zoals het notitieboekje, douchegel of kaart. Alles wordt bedrukt met dezelfde Vintage at .. opdruk. Zelf vul je de box aan met evt. andere kado’s, informeer ook zeker naar de mogelijkheid om zelf bijvoorbeeld een fles wijn te personaliseren met dezelfde opdruk. Er is zoveel mogelijk!

Vintage kadobox leeftijd verjaardag
kaart vintage verjaardag
notititeboekje vintage
leeftijdkado flesopener vintage at
sokken naam leeftijd

De sokken met leeftijd zijn vooral een grappig kado en uiteraard ook toe te voegen aan de kadobox.

Ook deze sokken zijn geheel te personaliseren v.w.b. leeftijd en/of naam.

Deze zwarte sokken zijn verkrijgbaar in maten 35-47.

Vanaf een bepaalde leeftijd moet je écht van alles gaan opschrijven, anders vergeet je het gewoon! Voor de vergeetachtige 40+er bedachten we dit dit notitieboekje met pen, uiteraard kan ook bij dit artikel het jaartal aangepast worden.

notitieboekje met pen boven leeftijd moet je alles opschrijven
herendouche axe 40+ survival

Deze douchegel is speciaal voor de jarige, een speciale energie douchegel voor de 40,50 of 60 plusser, uiteraard met een dikke knipoog! De douchegel is verkrijgbaar in een heren en dames variant en er zijn verschillende ontwerpen mogelijk. Zoek je net even iets anders, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Zie je een leuk idee in onze shop, zoals eerder gezegd zijn praktisch alle artikelen naar wens aan te passen, dus stuur ons gerust een berichtje of neem contact op via whatsapp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *