Superhelden kinderfeestje organiseren

Kinderfeestje_van_kaat

Van Kaat
Een gastblog door Van Kaat

 

Hoe organiseer je een superhelden kinderfeestje thuis?

 

Superhelden, bijna alle kinderen hebben wel een favoriete held! Spiderman of Wonder Woman, maar ook LadyBug en Catnoir zijn populair. Een superleuk thema dus voor een kinderfeestje voor jongens en meiden! Hoe je een superheldenfeest thuis kan organiseren, lees je in deze blog.

Superhelden traktatie

Een kinderfeestje begint meestal al in de klas met trakteren. Erg leuk om de traktatie ook al in het thema te doen. Zo begint de voorpret voor de feestvierders meteen! Een makkelijke traktatie is de hamer van Thor. Deze maak je van een marshmallow en een halve soepstengel of lange zoute pepsel. Prik de marshmallow op het einde van de stengel en je hebt meteen al een hamer. Voor de finishing touch dip je de marshmallow in glazuur of gesmolten chocolade en strooi je er zilveren glitters overheen. Maar ‘gewone’ discodip kan natuurlijk ook, lekker vrolijk! Je kunt natuurlijk ook hier in de webshop van Superhelden kijken, daar vind je ook onwijs leuke traktaties!

 

Feestversiering

Met leuke feestversiering komen de feestvierders meteen in de goede superheldenstemming bij je thuis! Maar hoe doe je dat snel? Teken of print de logos van verschillende superhelden en hang deze op. En met zwarte ballonnen aan rood touw heb je meteen een lading bommen in huis. Vind je een beetje creatief bezig niet erg of zelfs leuk, dan kan je ook nog lange repen knippen van zwart crêpepapier. Hang deze linten aan het plafond of tegen de muur in de vorm van een spinnenweb. Is ook meteen erg leuk als achtergrond voor een groepsfoto.

Superhelden spelletjes

Tijdens het feestje kan je alle kinderen echte superhelden vaardigheden laten proberen. Denk aan supersterk, superslim en superlenig. Erg leuk dus om een plank door midden te slaan, door een spinnenweb te kruipen, een quiz te doen en een speciaal feestwapen te maken. Dat hoort echt bij een superheldenfeestje! Het gaat er vooral om om de kinderen een superheldenbeleving te geven met allemaal verschillen opdrachten en spelletjes.

 

Van Kaat

Deze superheldenspelletjes en nog meer zoals het kryptonietspel en maskers maken doen de kids bij mijn superheldenfeestje. Wil je ook zo’n stoer superheldenfeestje geven voor de verjaardag van je zoon of dochter? Maar heb je geen tijd of inspiratie om het feestje te organiseren? Kijk dan voor het complete feestpakket op www.vankaat.nl. Dan krijg je alles wat je nodig hebt om dit feestje te regelen, makkelijk toch!

Trakteren in Superhelden Stijl

Zoals je van de Superheldenshop gewend bent, hebben wij traktaties in superheldenstijl, van zakjes met Batman, Superman of prinsessen tot deze nieuwe traktatieset van 6 traktatiezakjes met de bekende uitingen van de superhelden. Komen er meer dan 6 kids op jouw superheldenfeestje dan is dit natuurlijk geen probleem, je kunt extra zakjes bijbestellen.

superhelden maskers

Draag je favoriete superhelden masker

Een superheldenfeestje is natuurlijk niet compleet zonder maskers. Deze gave superhelden maskers bestel je per set van 12. Ze zijn makkelijk te verstellen en gemaakt van stevig karton. Zo kan elk vriendje zijn/haar favoriete superheld naspelen.

2 reacties op “Superhelden kinderfeestje organiseren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *