Sinterklaas vieren met kleine kinderen

Sinterklaas gratis aftelkalender
 
 
De sint is onderweg – 2020

Iedere eerste zaterdag na Sint Maarten komt Sinterklaas in Nederland aan. Of de intocht in 2020, vanwege het Corona-virus, zo gevierd kan worden als in andere jaren is nog een vraag.  Het is en blijft sowieso een spannende periode voor kleine kinderen. Een tip is om samen jouw huis in Sinterklaas sfeer te brengen, het helpt jouw kind én bovendien staat het ook nog eens supergezellig!

Die Supersint komt écht wel een kadootje of wat lekkers in het schoentje van jouw kind brengen. Om ze te helpen begrijpen hoe lang het nog duurt of wanneer de Sint dan eindelijk aankomt met zijn stoomboot, kan je er voor kiezen om gratis de aftelkalender te downloaden in de shop. Wat ook erg leuk is, is het Sinterklaas aftelbordje, dit is een krijtbordje waar jij of je kind elke dag kan schrijven hoeveel nachtjes het nog slapen is tot aankomst Sint en daarna tot 5 december. Zo creeer je overzicht voor jouw kind.

Raamsticker Sinterklaas grachtenpandjes

STATISCHE RAAMSTICKERS SINTERKLAAS

In de webshop vind je een groot aantal ontwerpen voor raamstickers, bijvoorbeeld 1 grote of een vel met kleinere statische sinterklaasstickersmet uiteraard Sinterklaas, huisjes en pieten, deze laatste is uitermate geschikt voor jouw kind om te helpen om bijvoorbeeld het keukenraam ter versieren. Met de sticker met Hollandsche Grachtenpandjes ben je in 1 keer klaar én ook dit staat heel erg gezellig.

Sinterklaas Pepernotenzakjes

Ga je naar de intocht in jouw stad of dorp? Dan heeft jouw kind een pepernotenzakje of tasje nodig, uiteraard vind je deze in de webshop. Ook aan de kinderen met een Coeliakie allergie vind je zakjes voor glutenvrij strooigoed. De zakjes kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van jouw Hulppietje. Hieronder vind je een aantal voorbeeldjes.

tshirt superpiet

Originele Sinterklaas en Piet tshirts

Voor de viering op school, jouw werk of op 5 december wil jouw kindje wel een stoer en origineel Sinterklaas shirt aan. Kies je voor de Hulpsint of Hulppiet of 1 van de andere leuke ontwerpen uit de Superheldenshop. Jouw kind loopt er sowieso hip bij en de Sint vindt het natuurlijk superleuk als er een originele tekst op de longsleeve staat. Uiteraard heb je keuze uit diverse (gekleurde) opdrukken, tshirt kleuren en maten.

Met deze tips heeft jouw kindje een Super Sinterklaasfeest, veel plezier tijdens 5 december!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *