Keycords kopen

Handige keycords kopen

Bij Superheldenshop bestel je eenvoudig keycords.

Een bedrukte keycord wordt ook wel sleutelkoord of lanyard genoemd en is een handig neklint dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld sleutels of een mp3-speler aan vast te maken en zo rond de nek te dragen.

Onze keycords zijn verkrijgbaar in zwart en roze en op aanvraag ook in andere kleuren. De keycords zijn ca. 48 cm lang (x2) en 2 cm breed, ze hebben een handige haak waaraan je bijv. sleutels kunt hangen. In de nek zit een (kind)veilige sluiting.

Wij verkopen gepersonaliseerde keycords, het zij alleen met naam, telefoonnummer, eigen tekst of met een leuke afbeelding voor de kinderen.

keycord eigen tekst
Keycord-superman-logo-superjuf

Bedrukking

De keycord bedrukken wij met een speciale folie, welke wordt uitgesneden in het gewenste ontwerp. Hierin zijn diverse kleuren mogelijk: op zwart de lichte kleuren zoals wit, roze, lichtblauw en goud en op roze donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw maar ook de lichte kleuren zijn hierop goed zichtbaar.

Snelle levering van jouw keycord

De roze en zwarte keycords hebben wij eigenlijk altijd op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Mocht je een groot aantal willen bestellen, evt. in diverse kleuren, neem dan even contact met mij op, er is veel mogelijk. Afhankelijk van het bestelde aantal verzenden wij de keycords binnen 1/2 werkdagen, uitgaande van zwart/roze.

Keycords in grote aantallen

Wij maakten al keycords voor sportclubs en goede doelen, maar ook voor vrijgezellenfeestjes, zorginstellingen, kinderfeestjes en familie uitjes. Bij bestelling kan je kiezen voor 1 keycord of pakketje van 5 stuks, bij de laatste betaal je dan een scherpere prijs, de keycords zijn te bestellen vanaf €2.95 per stuk.

Keycord kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *