Moederdag – top 10 kado’s voor Supermama

Moederdag is de dag dat we onze Supermama in het zonnetje zetten! Mama is de liefste en wordt in Nederland op de 2e zondag in mei verwend met bijvoorbeeld een lekker ontbijtje op bed. De kinderen maken op school een knutselwerkje voor moeder en vaak wordt er ook een kadootje gegeven.

Ook Superoma wordt op deze dag vaak bezocht. 

Top 10 Moederdag kado’s

brievenbuskado mama oma
Nummer 10

De liefste oma of mama verdient een brievenbuskado! Een pakket vol met leuke kadootjes waar ze van kan genieten. Je vindt er o.a. een lippenbalsem, een sleutelhanger in en een tas, alles wordt natuurlijk ingepakt voor de liefste mama of oma!

Nummer 9

Deze douchegel voor Supermama ruikt heerlijk! Hiermee kan ze zich fijn douchen! De douchegel is van het merk Nivea en wordt in een gewenste kleur bestickerd met het Supermama logo.

douchegel supermama
niet storen mama laadt op
Nummer 8

Deze mok wordt bestickerd en is een geweldig kado voor de mama. Zoals je van ons gewend bent is deze mok ook verkrijgbaar  in de Oma variant. Het is een prachtig kado voor de liefste oma of mama. Deze mokken zijn ook verkrijgbaar met design voor de mama of oma in spé.

Nummer 7

Hoe leuk is het om mama (of oma) ter verrassen met deze fijne waterflessen (er kan natuurlijk ook een ander drankje in 😉 , op moederdag? De fles is lekker groot en verkrijgbaar in 3 kleuren: roze, wit en lime. Hiernaast zie je de Squad fles maar er zijn diverse designs.

Waterfles My squad calls me mama
sokken-mama-laadt-op-superheldenshop
Nummer 6

Op moederdag draagt mama deze sokken natuurlijk! Ssst! niet storen want Mama laadt op. Dat verdient ze wel op moederdag! Dus zorg maar goed voor je lieve mama, breng haar lekker kopje thee met chocola, dat vindt ze vast fijn!

Nummer 5

Een leuke sleutelhanger valt wel in elk budget. Deze vilten sleutelhanger met bedel met lieve tekst vindt mama (of oma) vast erg mooi! Ze kan deze aan haar tas of sleutels hangen.

toilettas mama Momlife
Nummer 4

Deze toilettas is lekker groot, de douchegel past er prima in. Deze kan mama meenemen op vakantie! Wat een heerlijk leven is de Momlife toch!

Nummer 3

Dit is een superhandig katoenen tasje voor Supermama, verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Dit tasje stop je opgevouwen in je handtas, zo heb je altijd een tasje bij je.

Katoenen tas juf supermama superoma lange hengsels
Vilten tas Mama is de liefste
Nummer 2

Dit is de perfecte shoppingbag! De tas is gemaakt van vilt en lekker groot en stevig. Handig om mee te winkelen of om op de camping je handdoek en zonnecreme mee te dragen naar het strand.

Nummer 1

Met stip op 1! Een kado voor de liefste mama van de wereld, ook wel genaamd Supermama! De Mom off duty relax box, voor mama die op moederdag en vaker mag relaxen! De sokken laten het weten aan de kids en doucheschuim om van te genieten.  Wat een geweldig kado is deze houten kist van 21 x 21 cm groot. Wij stoppen de leuke Off Duty sokken én de doucheschuim alvast in de box, jij kunt ‘m zelf verder vullen met mama’s favoriete parfum , chocolade of wat zij maar leuk vindt.

kadobox mom off duty met doucheschuim en sokken

Ik ben zeer benieuwd of je iets gevonden hebt om aan mama of oma te geven op moederdag, laat je het hieronder weten??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *