Ik heb een droom

Iedereen heeft een droom, groot of klein!

Ik begon mijn bedrijf zonder achterliggend idee, hipbymoos, een nietszeggende naam eigenlijk en ik deed maar wat.

Totdat ik op zoek ging naar mijn passie, wat wilde ik eigenlijk bereiken en hoe?

Superhelden moest het worden …..maar waarom eigenlijk?

Ik ging op zoek in mijzelf, naar mijn droom, wat maakt superhelden zo bijzonder voor mij en waarom? Dat antwoord kan ik ondertussen vrij makkelijk geven: superhelden zijn zichzelf en halen zelfs kracht uit het feit dat ze dus anders zijn dan anderen! Prachtig vind ik dat, ik wil dat ook kunnen!

Maar waarom spreekt mij dat zo aan, zou dat dieper liggen? Ja, ik denk het wel, dat het is waarom ze mij zo aanspreken. Tegenwoordig heeft iedereen een mening over een ander, het kan (en mag?) ook allemaal gezegd worden, dus waar blijf jij dan of ik? Ben je dan echt jezelf? Of laat jij je, net als ik , beïnvloeden door wat anderen van je vinden, of van je zouden kunnen vinden!

Als ik een Superheld zou zijn, maakte mij dat niets uit, verbeterde ik de wereld, zonder te denken wat zouden die anderen er van vinden?

Dus ik heb mijn droom op papier gezet, of beter gezegd, hier in een blog! én het maakt mij écht nog steeds uit wat jullie er van vinden! Laten we zeggen dat ik met de billen bloot ga met mijn stoute schoenen aan!

Met kriebels in mijn buik, hier komt ie dan:

Mijn droom is dat alle kinderen die dit nodig hebben, Superhelden leren kennen! Ik geloof dat zij veel voor kinderen kunnen betekenen in deze tijden waarin er zoveel verwacht wordt van kids!

Ook ikzelf heb verwachtingen van mijn jongens: dat ze goed hun best doen op school, dat ze lief zijn voor anderen en elkaar, dat ze hun dromen nastreven!

Maar!!!!  Wat doe ik dan om hun daarbij te helpen? Geef ik ze wel alle handvaten om dit te kunnen doen? Nee, heel eerlijk, niet altijd! Ik zou ze meer los mogen laten, zelf hun beslissingen laten maken, door ze daarin minder te sturen. Ook al zijn ze 10 en 6 jaar oud.

We zouden meer lol kunnen hebben samen en ik zou ze nog meer willen accepteren zoals ze zijn! Dat de ene een drukke jongen is die luidruchtig zijn enthousiasme laat zien, de ander zich misschien soms dus overschreeuwd voelt door zijn oudere broer? Hoe laat je dan die Superhelden visie er op los? Dat is wat mij bezighoudt en waar ik ook aan werk voor mezelf en mijn boys! Ook andere kinderen gun ik dit!

De missie van mijn bedrijf sluit daar mooi bij aan vind ik!

De missie van mijn bedijf, dat klinkt zo zakelijk, maar deze komt écht uit mijn hart, die wil ik ook écht uitdragen, ik hoop dat jullie dat “voelen” op mijn facebookpagina en deze website.

Uit die missie en droom zijn ook al een aantal ideeën en samenwerkingen ontstaan, zoals de leuke koffertjes en bedrukte t-shirts, unieke artikelen die alleen in mijn shop te verkrijgen zijn!  Ook de stoere sleutelhangers zijn daar een gevolg van.

Wat ik nog heel graag zou willen is mijn naam verbinden aan een goed doel, hierover ben ik nog aan het brainstormen over hoe dat vorm te geven.

Met de Superhelden Club, wil ik door middel van het puntensysteem na aankoop van een artikel, iets terug  geven aan de kleine superheldjes, de bedoeling is ook wel dat daar in de toekomst acties aan verbonden worden waarmee je weer meer punten kunt sparen. Ook de downloads op de speciale clubpagina zullen uitgebreid worden.

Het is mijn missie om alle kinderen te leren dat ze zichzelf mogen zijn! De wereld is hard.

Dus kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Ieder kind heeft immers talenten en leerpunten. Hoe fijn is het dan om van deze leerpunten Superkrachten te maken, net zoals de Superhelden doen?!

Daar draag ik met mijn Superhelden graag een steentje aan bij. Kinderen voelen zich immers zelfverzekerd in kleding die ze leuk vinden. En kinderen identificeren zich graag met hun helden. Bij Superhelden-kinderkleding ben je aan het juiste adres voor een t-shirt, knuffel, verkleedpak of speelgoed!

Ieder kind in zijn kracht…. Superkracht!

Liefs Monique