Je bent de Manager van de Superhelden: stel je eens voor?

Ik ben Monique, 44 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 stoere jongens (’07 en ’11). Ik woon met mijn gezin in Hoogeveen (Drenthe). Naast de webwinkel heb ik een baan als reisadviseur. Een leuke combinatie van mijn passie voor reizen en mijn Superhelden (lees: mijn mannen en de webshop)

Waar komt jouw fascinatie voor Superhelden vandaan?

Van kleins af aan was ik al in de ban van Superhelden. Ik vond ze stoer want zij versloegen alle slechteriken. Raar voor een meisje? Nee hoor, ik klom ook in bomen en bouwde hutten, maar speelde ook met mijn buurjongen met de barbies. Niks mis mee toch?

 

Tegenwoordig raak ik vooral geïnspireerd door mijn zoons. Beiden hebben een rijke fantasie. Alle superhelden, zoals IronMan, Spiderman en Batman, maar ook soldaatjes en Playmobil worden samen ingezet om de boeven te verslaan. Regelmatig rent er hier een Spiderman, Batman, militair of ninja door het huis. We hebben al heel wat kostuums van Superhelden verzameld!  Ik vind dat de Superhelden mooie eigenschappen bezitten die ik ook in onze jongens terugzie: ze zijn stoer en behulpzaam.

 

Hoe ziet een dag er uit bij de Superheldenshop?

Een gemiddelde werkdag voor mijn winkel start nadat ik mijn jongste zoon naar school heb gebracht.
Wanneer ik dat heb gedaan maak ik de bestellingen klaar. Vervolgens check ik mijn mails en berichten op Facebook en andere Social Media.

Soms werk ik dan in het beheer van mijn website om nieuwe artikelen te plaatsen,  bedenk ik nieuwe artikelen, ook werk ik graag samen met andere onderneemsters, schrijf ik een blog/nieuwsbrief, of bedenk een leuke actie.

Voor 2 uur breng ik de pakjes naar de post en daarna ben ik er voor mijn kids.

’s avonds ben ik ook regelmatig nog online voor het beantwoorden van vragen van klanten, of werk ik aan de website.

 

Wie is jouw favoriete superheld?

Ik vind dat eigenlijk best een moeilijke vraag, aangezien er zoveel leuke superhelden zijn. Maar oké als ik écht moet kiezen dan is mijn grootste favoriet op dit moment wel Batman. Hij is dan ook één van de oudste superhelden, denk ik. Hij heeft een stoere cape en in zijn coole Batmobile wil ik wel eens mee om een ritje te maken!

Welke Superheld zou je zelf willen zijn en wat is dan haar Superkracht?

Goh, mag het een combinatie zijn van verschillende helden? Zodat ik gedachten kan lezen én beïnvloeden zoals Jean Grey van X-men, me snel kan verplaatsen zoals The Flash. En oh als ik toch vliegen als Supergirl én kon tijdreizen, wow!

Kortom, het beste van alle Superhelden, dat zou ik wel willen! Uiteraard zou ik dit dan ook inzetten voor het goede, zodat de wereld een mooiere plek wordt!

 

 

Wil je nog iets vertellen? 

Ja ik wil graag mijn missie met jullie delen!

Het is mijn missie om alle kinderen te leren dat ze zichzelf mogen zijn!

De wereld is hard. Dus juist de kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Ieder kind heeft immers talenten en leerpunten.

Hoe fijn is het dan om van deze leerpunten Superkrachten te maken, net zoals de Superhelden doen?!

Daar draag ik met mijn Superhelden graag een steentje aan bij. Kinderen voelen zich immers zelfverzekerd in kleding die ze leuk vinden of een veilige eigen Batcave.

En kinderen identificeren zich graag met hun helden.

Bij Superheldenshop ben je aan het juiste adres voor een t-shirt, knuffel, verkleedpak of speelgoed!

Ieder kind in zijn kracht…. Superkracht!